El Lado Oscuro Del Corazón - Film ONLINE cu Subtitrare

Filmul Lado Oscuro Del Corazón ONLINE cu subtitrare este un film de comedie vechi  si este vorba de un poet numit Oliviero (Dario Grandetti), trăieşte în Buenos Aires unde îşi câştigă pâinea recitând poezii la semafoare. Printre prietenii săi, se număra un excentric sculptor canadian precum şi Moartea. Da, ciudat, însă poetul are o legătură cel puţin bizară cu însăşi Moartea care încearcă să îl convingă să revină cu picioarele pe pământ, să nu mai fie copil şi să îşi caute un loc de muncă.
Oliviero e în căutarea iubirii absolute, însă nu o cauta unde trebuie, în aşa fel, încât, femeile care ajung în patul lui, dimineaţa dispar printr-o uşă misterioasă. Însă lucrurile se schimbă când Oliviero cunoaşte o prostituată de care se îndrăgosteşte in filmul El Lado Oscuro Del Corazón online subtitrat in romana, care însă nu vrea să fie cu el, în aşa fel încât rolurile ajung să se schimbe.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu